desember 2011

Fish and I share one thing; EYES

Om du ikke forstod tittelen så handler det om linsen jeg brukte for å ta de tre bildene under. Nemlig fisheye-linse! 
I det siste har jeg vært sengeliggende og sofaliggende. VIRKELIG! Jeg har lungebetennelse til de grader og føler meg virkelig elendig, likevel skal jeg prøve meg på skolen i morgen, med blandede følelser! Jeg hadde tenkt å si "vi får se hvordan det går...", men i stedet sier jeg "Jeg får se hvordan det går i morgen... FAEN." Ja, det høres bedre ut, kanskje jeg oppdaterer lesere og ikke-lesere i morgen, men det vil kun tiden vise, og meg selv! 

Host, hark og kremt.

Jeg er syk! Takk for alt verden, snakkes i himmelen!

Sippefaen.

Jeg hater alt nå. Akkurat nå er jeg en deprimert liten drittunge som hater livet, som hater verden. Jeg vil ikke mer, jeg orker ikke mer! Nei, nei, nei! Takk for alt da, faen i helvete, du bidrar jo med så mye i denne familien, virkelig, eller bare virkelig ikke! 

50 kr.

Femti usle kroner for denne herligheten. Den funker som bare rakkern, ja, denne lille dingsen var absolutt verdt de femti kronene den kostet. Tipper den koster fint mye mer her i Norge, og siden ting her i Norge er så dyrt så er ebay tingen. Ja, jeg snakker jo selvsagt om fjernkontroll til kamera! Den knipser så godt som med en gang du trykker på knappen, noe som er ganske utrolig. Man trenger heller ikke innstallere og styre masse for at den skal funke, for de kameraene som kan har allerede en funksjon som tillater tilgang til fjernkontroller, og vips, så er alt klart i grunn. 

Det er ikke bare-bare heller...

Det er ikke bare-bare å skulle kle på seg hver morgen, man finner ett antrekk som man føler seg super sexy i, men det må jo til vask en gang og da sitter man igjen med middelmådige, eller til og med stygge klær. Klærne er ikke nødvendigvis så alt for ille, men man føler seg ikke vel i dem, og slik har jeg det i dag. Jeg klarer virkelig ikke finne nå å ha på meg, enda... Gud, hjelp meg? 
YOUTUBE IS MY ONLY FRIEND!

Woop, woop sa kua. Har brukt utallige timer, både hjemme og på skolen de siste dagene på youtubevideoer. Ja, en spesiell type videoer, nemlig de deprimerende "holde opp en lapp uten å si noe" videoene. Ja, latterlig nok lagde jeg en selv igår, har fått nærmere 200 views på den, ikke dårlig. Litt flaut siden jeg ikke forteller så mye om den tiden jeg ble mobbet, men dog, populært da gitt. Ikke bry deg om overskriften, det er selvsagt ikke sant, bare litt. 

I've learned.

Å som jeg savner denne lille karen. Det ligger en helt utrolig historie bak kattungen i denne filmen. Den er kanskje ikke spesielt lang, men den er nå litt utrolig likevel. Han ble født i sommerferien, år 2011. Vi vet ikke helt når for han var ganske stor da vi fant ut om ham. Vi hadde vært bortreist i over én uke og ante fred og ingen fare da vi kom hjem igjen. Katten vår som er født sær ville ikke forlate soverommet til søsteren min, noe vi ikke tenkte noe over siden hun som sagt er født sær. Noen dager etter at vi hadde kommet hjem fra ferie satt lillesøsteren min i sengen sin med pcen sin på fanget. Plutselig hørte hun piping, men hun skjønte ikke hvor lyden kom fra. Hun gikk ut på terrassen sin og så rundt etter fulgunger, men hun kunne ikke se eller høre noe så hun gikk inn igjen og satte seg i sengen sin. Pipingen kom igjen og hun kunne ikke forstå hvor lyden kom fra. Hun lette rundt på rommet sitt helt til hun så under sengen sin. Under sengen, helt inntil veggen lå det en liten kattunge. "MAMMA, HANNAH!" skrek hun ned til oss som satt i stua. "Hva er det for noe?" ropte vi opp igjen. "KATTUNGE, KATTUNGE!" vrælte hun tilbake. Vi spratt opp fra sofaen vi satt i og spurtet opp trappen og inn til soverommet hennes. Hun lå halvveis under senga da vi kom inn på rommet. Vi tok tak i bena hennes og dro henne ut og i hendene hadde hun en bitteliten kattunge. 

Filmen under lagde jeg før han flyttet hjemmefra med noen klipp jeg tok av ham. Fy, som jeg savner han. Til tross for at jeg er ekstremt allergisk mot katter så fikk jeg mye glede av ham, bare det å se ham og hunden min leke sammen var utrolig koselig og gøy. 

A bird by Hannah

Lagde nettopp dette bildet på macen. Bestemte meg for å kalle det A bird by Hannah, rett og slett fordi det er det det er. Enkel tegne med et bilde av en fugl, ja, enklere enn det blir det jo faktisk ikke. Ble så inspirert av et bilde jeg så på etsy, skulle gjerne ha kjøpt det, men jeg har ikke over femhundre kroner til å punge ut på kunst, dessverre, for fy flate for et fint bilde det var. Og selvsagt kan ikke mitt enkle paint-bilde måle seg med kunstverket jeg så, men pytt-pytt, dette er hva jeg har å komme med. 

Simsoman.

Spiller sims for harde livet. Fy flate så gøy det er, samtidig som alt tar latterlig lang tid. Jeg har en legacy familie, damen er gravid, hun kommer nok til å bli alenemor, men det gjør ikke så mye for hun er rik! Ja, for sånn fungerer det på sims. Uansett så tror jeg ikke ungen hennes kommer til å bli spesielt attraktiv siden verken mor eller far har spesielt fine neser, blant annet. 

Trust me?

Jeg har ikke så veldig mye å skrive om akkurat nå, men jeg fikk et plutselig behov for å skrive, for å blogge. Youtube er tingen, ja, absolutt. Jerry Springer show! Woho! 

Matematikk, nynorsk og alt det grufulle i verden.

Jeg sitter nå her, ved kjøkkenbordet som står stående i stua, ja, for det er ikke bare-bare når man pusser opp kjøkken. Utenfor rasler Berit, lillesøsteren, nei, hvem enn denne stormen er. Foran meg står en liten pappkopp med pepperkakedeig i, deigen er kjøpt på ikea, men til tross for at den er billig er den også rimelig god. Mattebøkene ligger også foran meg, uåpnet selvsagt. Jeg burde sette i gang ganske kjapt siden den store tentamenen venter på meg i morgen tidlig, kvart på ni må jeg møte opp, klokken ni braker det løs. Jeg tipper jeg er ferdig rundt tolv og kommer til å gå hjem med en rimelig dårlig følelse i kroppen, men det får gå som det går skal jeg tenke. I veska mi ved siden av meg ligger en nynorsktekst, den fikk jeg ganske dårlig karakter på, litt sånn midt i mellom dårlig og ok. Selv synes jeg innholdet i teksten var kjempe bra, og alle mine skrivefeil, vel, så mange var det heller ikke. Man må da kunne gi litt slakk når det kommer til nynorsk, det er jo ikke sånn at alle vil ha noe med det å gjøre! 

Itty Bitty Evil Kitty.

Å, som jeg savner denne lille karen. Det er ikke det at jeg ikke får sett ham mer, han bor jo tross alt hos tanten min, dessuten er jeg utrolig allergisk og kan egentlig ikke komme i kontakt med katter. Men Gud, for en skjønn liten bølle han var, er! Hannah, 1&71

17, Tønsberg

Jeg er en totalt og fullstendig unormal jente som har blogget i mange år på enda flere blogger enn Obama har vært innom. Født i Oslo, oppvokst på Notodden og boende i Tønsberg. Jeg vet om mange, men kjenner få, har lite å finne på og det er stort sett det livet mitt består av. Ganske fantastisk i grunn!

hits