Jeg må!

Jeg må virkelig, garantert og absolutt bli flinkere til å ta flere bilder. Jeg sitter her med macen på fanget og blar gjennom alle mappene med bilder, likevel finner jeg ingen jeg kunne tenke meg å publisere. Det er liksom ingen av bildene som ikke er blitt vist, som ikke er blitt sett. Så da er det på høy tid å sette kameraet til lading for så å muligens ta det med på skolen i morgen, om ikke i alle fall bruke det flittig etter skoletid. 

Ja, under teksten er det selvsagt bilder som allerede er blitt lagt ut på bloggen, noe som er ganske drøyt i grunn for om man skal være blogger burde man i det minste klare å ta noen bilder. 5 kommentarer

Maddekk

11.okt.2011 kl.20:52

Fine bilder :)

Kristine Soltveit

11.okt.2011 kl.21:44

Jeg også er utrolig dårlig til å ta bilder.. Har to kameraer, det ene ligger hos en venninne og det andre er tomt for strøm (det har det vært i et år). Dårlig, elsker jo egentlig å ta bilder pluss at jeg har en blogg til å legge de ut på også!

Therese

11.okt.2011 kl.21:49

Fine bilder:)

I have dreams

11.okt.2011 kl.22:03

jeg synes disse bildene du har lagt ut her var veldig fine, veldig fulle av liv og varme, og det siste likte jeg utrolig godt, synes de bildene av deg var nydelige :)

det er så moro å eksperimentere med bilder, ta seg turer ut i naturen, i skogen eller stå langsved et vann og knipse i vei, morsomt om man er en tur i byen også, om man kommer over litt spesiell arkitektur som skiller seg ut. føles til tider ut som om eventyrlysten og inspirasjonen er umettelig, finnes alltid noe som kan vekke den indre fotografen.

Weedor Princess Doepoh Dennis

11.okt.2011 kl.22:11

da er vi to når det gjelder å ikkje orke eller kan/kunne legge ut bilder man har på bildene på pc-en kanskje at eg oxo skal kjerpe meg?? :)

BTW fine bilder:)

Skriv en ny kommentar

hits