Skulle ønske jeg likte kaffesmaken.

Om bare min frokost var like delikat som bildene under, da hadde starten på dagen i dag vært drastisk bedre. Jeg kan ikke si jeg gledet meg til å legge meg i går vitende om at jeg måtte opp og hoppe klokken tredve tretti presis. Du kan jo si at det ikke er så ille når man går rett inn i en varm dusj, men kom igjen da, hvem vil forlate den varme dusjen etter ti minutter? Not me! Om jeg bare hadde likt kaffe så tror jeg morgenen hadde vært latterlig mye lettere, men jeg er ikke sikker. Kanskje jeg skal ta en tur til Sverige for å hamstre inn RedBull og lignende, for jeg tror nemlig det hadde vært smart. Det er ganske rart i grunn, at jeg sitter henslengt her i sofaen og slapper av i grunn, men samtidig så er jeg så gruelig stresset, hvorfor? 

Bildene er jo selvsagt fra WeHeartIt.com for hvor ellers skulle bildene vært fra? Jeg har jo nettopp fortalt at min frokost er langt ifra så delikat og lekker som på bildene nedenfor. Jeg merker at det er på tide å dra på hotelltur. 

4 kommentarer

Marte Isaksen

10.okt.2011 kl.11:14

jeg er glad jeg liker kaffe! :D men det er en tilvenningssak da :)

Martine:)

10.okt.2011 kl.15:20

Kaffe funker med sukker og masse melk ;)

Hege

10.okt.2011 kl.16:24

Fin blogg.

Duyen Nguyen

12.okt.2011 kl.21:20

En så delikat frokost har vel ikke mange som har det travelt på morgenen! Hehe. Kaffesmaken er en vanesak, likte ikke kaffe jeg heller. Nå syns jeg det er hverdagskost! Hehe

Skriv en ny kommentar

hits