Jeg skulle ønske...

Det kan hende dette innlegget er verdt å lese for dem som ikke er helt fornøyd med hvordan de ser ut. Ta deg fem minutter og se hva du synes om deg selv etterpå.

"Jeg skulle ønske jeg var tjukk og hadde større pupper, da tror jeg klær hadde sett bedre ut på meg. I alle fall litt mer mage, litt mer pupper og selvsagt mer rompe, man må jo ha en stor rompe. Bukser hadde sett så mye bedre ut på meg om jeg hadde hatt en større rompe." - Hannah (fem minutter siden).

Jeg vet at om jeg hadde lagt på meg så hadde jeg hatet meg selv og utseendet mitt, mer enn jeg allerede gjør. For kom igjen, det er vanskelig å være fornøyd med seg selv, noe liker man, noe hater man og noe er man så heldig å elske. Men alle, jeg sverger; absolutt alle har ett eller annet de kunne vært foruten. Om det er store føtter, små ører, spiss nese, knokler, bilringer, you name it, alle har noe de fint kunne levd uten, etter dems mening. Det er ikke lett å leve i en verden der man forventes å være perfekt, men blir hatet så fort man kanskje er innenfor det som er samfunnets kriterier for det som er perfekt. Jeg har slitt med vekta ganske lenge nå! Jeg har vært liten, jeg har vært veldig liten, jeg har vært gjennomsnittlig og jeg har vært stor. Jeg har aldri likt å være foran kamera, selv om lysten alltid har vært der, det er derfor jeg ikke har spesielt mange bilder av meg selv fra de årene jeg følte meg virkelig stygg. Det er virkelig ikke lett å skulle passe inn og å falle alle i smak, det er jo rimelig umulig, men om man er heldig finner man én person, to personer, kanskje hele tre personer som synes du er helt perfekt, og nei, familien din teller ikke, de må synes du er perfekt, de har jo tross alt skapt deg og sendt deg ut i verden, du er deres kjøtt og blod. Tenk nøye etter, er det noen som elsker deg for den du er, nothing more, nothing less. Tenk ordentlig etter nå, det er viktig at du innser dette. Om du ikke kommer på noen, tenk litt på deg selv. Elsker du deg selv? Klarer du å omfavne den valken du får når du sitter? Klarer du å omfavne den lille røde kvisen du har på haken som bare er på besøk i noen dager? Klarer du å omfavne hver kilo, hver urenhet, hver skavank og hver krik og krok? Husk at alt dette, alt du bærer på utvendig i tillegg til personligheten din er det som gjør deg så spesiell. Det er det som gjør at du ikke er helt som alle andre, det er nettopp dette som gjør at du skiller deg ut fra mengden. Elsk deg selv litt, kos deg og nyt livet, tenk at du bare lever én gang. Lev i nuet. 

2 kommentarer

mayellens

06.okt.2011 kl.11:40

"Jeg skulle ønske jeg var tjukk og hadde større pupper, da tror jeg klær hadde sett bedre ut på meg. I alle fall litt mer mage, litt mer pupper og selvsagt mer rompe, man må jo ha en stor rompe. Bukser hadde sett så mye bedre ut på meg om jeg hadde hatt en større rompe."

Kjennte meg godt igjenn i det du:-)

Kristin Lehne

06.okt.2011 kl.23:30

Wow, Hannah! Du er utrolig god til å skrive. Likte meningene dine! :) Kristin i italiensken :)

Skriv en ny kommentar

hits